timah sari

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

timah sari Aksara Jawa: ꦠꦶꦩꦃꦱꦫꦶ krama/ngoko

  1. sing.








Kata kunci/keywords: arti timah sari, makna timah sari, definisi timah sari, tegese timah sari, tegesipun timah sariBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org