timba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

timba Aksara Jawa: ꦠꦶ (ti)ꦩ꧀ (m) (ba) krama/ngoko

  1. èmbèr lsp. dianggo nyidhuk banyu saka ing sumur;








Kata kunci/keywords: arti timba, makna timba, definisi timba, tegese timba, tegesipun timba
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.