timbang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

timbang krama/ngoko

  1. sisihan, jodho;
  2. wis murwat têtandhingane;
  3. tandhing, babag;
  4. (sa-timbang) êngg samata (1/100 tail = 0,386 g);
  5. br jodho sisihan;
  6. pc ditandhing karo








Kata kunci/keywords: arti timbang, makna timbang, definisi timbang, tegese timbang, tegesipun timbang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.