timpuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

timpuh Aksara Jawa: ꦠꦶ (ti)ꦩ꧀ (m)ꦥꦸ (pu) (h)js krama/ngoko

  1. linggih sikile karo pisan katêkuk dlamakane sikil kasanggakake ing bokonge;








Kata kunci/keywords: arti timpuh, makna timpuh, definisi timpuh, tegese timpuh, tegesipun timpuh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.