timun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

timun Aksara Jawa: ꦠꦶ (ti)ꦩꦸ (mu)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. araning têtuwuhan rambat wohe saèm. krai








Kata kunci/keywords: arti timun, makna timun, definisi timun, tegese timun, tegesipun timun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org