Menyang kontèn

tingkah

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

tingkah krama/ngoko

  1. patrap, solah;
  2. êngg pc patrap kamanuhan sing ora becik;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti tingkah, makna tingkah, definisi tingkah, tegese tingkah, tegesipun tingkah

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.