tipar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tipar Aksara Jawa: ꦠꦶ (ti) (pa) (r) krama/ngoko

  1. êngg têgal pagagan;








Kata kunci/keywords: arti tipar, makna tipar, definisi tipar, tegese tipar, tegesipun tipar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org