tipas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tipas Aksara Jawa: ꦠꦶ (ti) (pa)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. êngg tepas.








Kata kunci/keywords: arti tipas, makna tipas, definisi tipas, tegese tipas, tegesipun tipas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.