tira

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tira Aksara Jawa: ꦠꦶ (ti) (ra)

  1. (Snk) (Kw) têpi, pinggir.








Kata kunci/keywords: arti tira, makna tira, definisi tira, tegese tira, tegesipun tira
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.