tirkah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tirkah Aksara Jawa: [[ꦠꦶrkaꦃ|ꦠꦶ (ti)rka (rka) (h)]]

  1. (Ar) krama/ngoko warisan, tinggalan.








Kata kunci/keywords: arti tirkah, makna tirkah, definisi tirkah, tegese tirkah, tegesipun tirkah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org