tiron

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tiron Aksara Jawa: ꦠꦶ (ti)ꦫꦺꦴ (ro)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

Kacocogna karo
  • tiru.








Kata kunci/keywords: arti tiron, makna tiron, definisi tiron, tegese tiron, tegesipun tiron
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.