tita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tita

  1. (Kw) kaliwat, wis kêpungkur;
  2. krama/ngoko (wis tita) wis katog (luwih saka cukup) ênggone nyrantêkake.








Kata kunci/keywords: arti tita, makna tita, definisi tita, tegese tita, tegesipun tita Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org