tita

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tita

  1. (Kw) kaliwat, wis kêpungkur;
  2. krama/ngoko (wis tita) wis katog (luwih saka cukup) ênggone nyrantêkake.







Kata kunci/keywords: arti tita, makna tita, definisi tita, tegese tita, tegesipun tita

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.