titir pinajarake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

titir pinajarake Aksara Jawa: ꦠꦶ (ti)ꦠꦶ (ti) (r) (_)ꦥꦶ (pi) (na) (ja) (ra)ꦏꦺ (ke)

  1. pr dhawuh (kabar) nglari durjana ana ing bawahing liyan tanpa njaluk palilah.








Kata kunci/keywords: arti titir pinajarake, makna titir pinajarake, definisi titir pinajarake, tegese titir pinajarake, tegesipun titir pinajarake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org