tobil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tobil Aksara Jawa: ꦠꦺꦴ (to)ꦧꦶ (bi)ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. anak kadhal.








Kata kunci/keywords: arti tobil, makna tobil, definisi tobil, tegese tobil, tegesipun tobil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.