tog

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tog Aksara Jawa: ꦠꦺꦴ (to)ꦒ꧀ (g) krama/ngoko

  1. (tog-ing) tumêka ing pungkasaning (êntèk-êntèkane);







Kata kunci/keywords: arti tog, makna tog, definisi tog, tegese tog, tegesipun tog

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.