tog

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tog Aksara Jawa: ꦠꦺꦴ (to)ꦒ꧀ (g) krama/ngoko

  1. (tog-ing) tumêka ing pungkasaning (êntèk-êntèkane);








Kata kunci/keywords: arti tog, makna tog, definisi tog, tegese tog, tegesipun tog
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org