toge

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

toge Aksara Jawa: ꦠꦺꦴ (to)ꦒꦺ (ge) krama/ngoko

  1. taoge.








Kata kunci/keywords: arti toge, makna toge, definisi toge, tegese toge, tegesipun toge
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org