tokid

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tokid Aksara Jawa: ꦠꦺꦴ (to)ꦏꦶ (ki)ꦢ꧀ (d)

  1. (Ar) krama/ngoko têtêp yakin sarta mantêp;








Kata kunci/keywords: arti tokid, makna tokid, definisi tokid, tegese tokid, tegesipun tokid
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.