toko

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

toko Aksara Jawa: ꦠꦺꦴ (to)ꦏꦺꦴ (ko)

  1. Cithakan:T krama/ngoko omah dianggo dodolan barang-barang.








Kata kunci/keywords: arti toko, makna toko, definisi toko, tegese toko, tegesipun toko
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.