tolok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tolok êngg

  1. bangsaning kranjang cilik digantung dianggo wadhah bumbu lsp;
  2. bangsaning tenggok utawa kranjang dianggo wadhah iwak lsp;
  3. gêlangan ditalèni kaubêdake ing bangkekan dianggo nggawa arit.








Kata kunci/keywords: arti tolok, makna tolok, definisi tolok, tegese tolok, tegesipun tolok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org