tolu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tolu Aksara Jawa: ꦠꦺꦴ (to)ꦭꦸ (lu) krama/ngoko

  1. araning wuku kang kalima.








Kata kunci/keywords: arti tolu, makna tolu, definisi tolu, tegese tolu, tegesipun tolu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org