tom

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tom Aksara Jawa: ꦠꦺꦴ (to)ꦩ꧀ (m) krama/ngoko

  1. araning wit godhonge digawe nila.








Kata kunci/keywords: arti tom, makna tom, definisi tom, tegese tom, tegesipun tom
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org