tomat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tomat Aksara Jawa: ꦠꦺꦴ (to) (ma)ꦠ꧀ (t)

  1. (Wl) krama/ngoko bangsaning ranti rupane abang.








Kata kunci/keywords: arti tomat, makna tomat, definisi tomat, tegese tomat, tegesipun tomat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org