tompo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tompo Aksara Jawa: ꦠꦺꦴ (to)ꦩ꧀ (m)ꦥꦺꦴ (po) krama/ngoko

  1. tenggok cilik dianggo takêran bêras lsp.








Kata kunci/keywords: arti tompo, makna tompo, definisi tompo, tegese tompo, tegesipun tompo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org