top

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

top Aksara Jawa: ꦠꦺꦴꦥ꧀ krama/ngoko

  1. êngg
Kacocogna karo
  • tlop.








Kata kunci/keywords: arti top, makna top, definisi top, tegese top, tegesipun topBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=top&oldid=102365"