top

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

top Aksara Jawa: ꦠꦺꦴ (to)ꦥ꧀ (p) krama/ngoko

  1. êngg
Kacocogna karo
  • tlop.








Kata kunci/keywords: arti top, makna top, definisi top, tegese top, tegesipun top
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.