top

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

top Aksara Jawa: ꦠꦺꦴꦥ꧀ krama/ngoko

  1. êngg
Kacocogna karo
  • tlop.








Kata kunci/keywords: arti top, makna top, definisi top, tegese top, tegesipun topBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org