topan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

topan Aksara Jawa: ꦠꦺꦴ (to) (pa)ꦤ꧀ (n)

  1. (Ar) krama/ngoko prahara gêdhe, banjir bandhang.








Kata kunci/keywords: arti topan, makna topan, definisi topan, tegese topan, tegesipun topan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.