topi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

topi Aksara Jawa: ꦠꦺꦴꦥꦶ krama/ngoko

  1. bangsaning tudhung kaya sing kalumrah dianggo ing bangsa Eropah.








Kata kunci/keywords: arti topi, makna topi, definisi topi, tegese topi, tegesipun topi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org