topi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

topi Aksara Jawa: ꦠꦺꦴ (to)ꦥꦶ (pi) krama/ngoko

  1. bangsaning tudhung kaya sing kalumrah dianggo ing bangsa Eropah.







Kata kunci/keywords: arti topi, makna topi, definisi topi, tegese topi, tegesipun topi

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.