toro

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

toro Aksara Jawa: ꦠꦺꦴ (to)ꦫꦺꦴ (ro) krama/ngoko

  1. (klambi toro) klambi kurung dawa.








Kata kunci/keywords: arti toro, makna toro, definisi toro, tegese toro, tegesipun toro
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org