Menyang kontèn

tosan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

tosan

krama
Krama tosan
Ngoko tosan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wesi;

  1. êngg
krama
Krama tosan
Ngoko tosan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

balung.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti tosan, makna tosan, definisi tosan, tegese tosan, tegesipun tosan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.