três

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

três Aksara Jawa: ꦠꦽꦱ꧀

  1. (Kw) wêdi, giris
Kacocogna karo
  • trasa.








Kata kunci/keywords: arti três, makna três, definisi três, tegese três, tegesipun trêsBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org