três

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

três Aksara Jawa: ꦠꦽ (trê)ꦱ꧀ (s)

  1. (Kw) wêdi, giris
Kacocogna karo
  • trasa.








Kata kunci/keywords: arti três, makna três, definisi três, tegese três, tegesipun três
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.