trabas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

trabas krama/ngoko

  1. mawa bolongan cilik-cilik;
  2. têmbus;
  3. boros;








Kata kunci/keywords: arti trabas, makna trabas, definisi trabas, tegese trabas, tegesipun trabas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.