trag

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

trag Aksara Jawa: ꦠꦿꦒ꧀ krama/ngoko

  1. têrag.








Kata kunci/keywords: arti trag, makna trag, definisi trag, tegese trag, tegesipun trag Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org