trahing kusuma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

trahing kusuma Aksara Jawa: ꦠꦿ (tra)ꦲꦶ (hi) (ng) (_)ꦏꦸ (ku)ꦱꦸ (su) (ma)

  1. (Kw) turune wong luhur.








Kata kunci/keywords: arti trahing kusuma, makna trahing kusuma, definisi trahing kusuma, tegese trahing kusuma, tegesipun trahing kusuma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org