tram

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tram Aksara Jawa: ꦠꦿꦩ꧀

  1. (Wl) krama/ngoko sêpur cilik.








Kata kunci/keywords: arti tram, makna tram, definisi tram, tegese tram, tegesipun tram Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org