trami

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

trami Aksara Jawa: ꦠꦿ (tra)ꦩꦶ (mi)

  1. êngg
krama
Krama trami
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

trima (tampa).








Kata kunci/keywords: arti trami, makna trami, definisi trami, tegese trami, tegesipun trami
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.