trang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

trang Aksara Jawa: ꦠꦿ (tra) (ng)

  1. pc têrang.








Kata kunci/keywords: arti trang, makna trang, definisi trang, tegese trang, tegesipun trang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org