trap

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

trap Aksara Jawa: ꦠꦿ (tra)ꦥ꧀ (p) krama/ngoko

  1. caraning pangrakit (pranata, pamasang);





Nuvola filesystems www.png Terjemahan[?]


Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris[besut]

Tembung aran

trap /ꦠꦿꦲꦺꦥ꧀/


Kata kunci/keywords: arti trap, makna trap, definisi trap, tegese trap, tegesipun trap