tras

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tras Aksara Jawa: ꦠꦿ (tra)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. têras.







Kata kunci/keywords: arti tras, makna tras, definisi tras, tegese tras, tegesipun tras

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.