tras

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tras Aksara Jawa: ꦠꦿ (tra)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. têras.








Kata kunci/keywords: arti tras, makna tras, definisi tras, tegese tras, tegesipun tras
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org