trasa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

trasa Aksara Jawa: ꦠꦿ (tra) (sa)

  1. (Snk) (Kw) giris, wêdi.







Kata kunci/keywords: arti trasa, makna trasa, definisi trasa, tegese trasa, tegesipun trasa

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.