trataban

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

trataban Aksara Jawa: ꦠꦿ (tra) (ta) (ba)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (tratab)

  1. dhêg-dhêgan
Kacocogna karo
  • tab-taban.








Kata kunci/keywords: arti trataban, makna trataban, definisi trataban, tegese trataban, tegesipun trataban
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.