trate

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

trate Aksara Jawa: ꦠꦿ (tra)ꦠꦺ (te) krama/ngoko

  1. kêmbang padma.







Kata kunci/keywords: arti trate, makna trate, definisi trate, tegese trate, tegesipun trate

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.