Menyang kontèn

trate

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

traté Aksara Jawa: ꦠꦿ (tra)ꦠꦺ () krama/ngoko

  1. kembang padma.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti trate, makna trate, definisi trate, tegese trate, tegesipun trate

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.