trawu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

trawu Aksara Jawa: ꦠꦿ (tra)ꦮꦸ (wu)

  1. (Kw) ak surak-surak sêru.








Kata kunci/keywords: arti trawu, makna trawu, definisi trawu, tegese trawu, tegesipun trawu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org