tri

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tri Aksara Jawa: ꦠꦿꦶ (tri)

  1. (Snk) (Kw) têlu.







Kata kunci/keywords: arti tri, makna tri, definisi tri, tegese tri, tegesipun tri

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.