tri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

tri Aksara Jawa: ꦠꦿꦶ

  1. (Snk) (Kw) têlu.








Kata kunci/keywords: arti tri, makna tri, definisi tri, tegese tri, tegesipun tri
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org