trigu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

trigu Aksara Jawa: ꦠꦿꦶꦒꦸ

  1. Cithakan:Prt krama/ngoko gandum.








Kata kunci/keywords: arti trigu, makna trigu, definisi trigu, tegese trigu, tegesipun triguBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org