trigu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

trigu Aksara Jawa: ꦠꦿꦶ (tri)ꦒꦸ (gu)

  1. Cithakan:Prt krama/ngoko gandum.








Kata kunci/keywords: arti trigu, makna trigu, definisi trigu, tegese trigu, tegesipun trigu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.