trin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

trin Aksara Jawa: ꦠꦿꦶ (tri)ꦤ꧀ (n)

  1. pc sêpur.








Kata kunci/keywords: arti trin, makna trin, definisi trin, tegese trin, tegesipun trin
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.