trobos

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

trobos Aksara Jawa: ꦠꦿꦺꦴ (tro)ꦧꦺꦴ (bo)ꦱ꧀ (s)

  1. êngg pc trabas.







Kata kunci/keywords: arti trobos, makna trobos, definisi trobos, tegese trobos, tegesipun trobos

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.