troi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

troi Aksara Jawa: ꦠꦿꦺꦴ (tro)ꦲꦶ (i) krama/ngoko

  1. tmr. main dhadhu kang mata têlu karo têlu, papat lsp. dianggêp mênang







Kata kunci/keywords: arti troi, makna troi, definisi troi, tegese troi, tegesipun troi

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.