troi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

troi Aksara Jawa: ꦠꦿꦺꦴꦲꦶ krama/ngoko

  1. tmr. main dhadhu kang mata têlu karo têlu, papat lsp. dianggêp mênang








Kata kunci/keywords: arti troi, makna troi, definisi troi, tegese troi, tegesipun troiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org