Menyang kontèn

troi

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

troi Aksara Jawa: ꦠꦿꦺꦴ (tro)ꦲꦶ (i) krama/ngoko

  1. tmr. main dhadhu kang mata telu karo telu, papat lsp. dianggep menang







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti troi, makna troi, definisi troi, tegese troi, tegesipun troi

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.