truh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

truh Aksara Jawa: ꦠꦿꦸ (tru) (h)

  1. (Kw) grimis
Kacocogna karo
  • têruh.








Kata kunci/keywords: arti truh, makna truh, definisi truh, tegese truh, tegesipun truh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org