trup

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

trup Aksara Jawa: ꦠꦿꦸ (tru)ꦥ꧀ (p) krama/ngoko

  1. golongan.







Kata kunci/keywords: arti trup, makna trup, definisi trup, tegese trup, tegesipun trup

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.