trup

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

trup Aksara Jawa: ꦠꦿꦸ (tru)ꦥ꧀ (p) krama/ngoko

  1. golongan.








Kata kunci/keywords: arti trup, makna trup, definisi trup, tegese trup, tegesipun trup
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org