trus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

trus Aksara Jawa: ꦠꦿꦸ (tru)ꦱ꧀ (s)

  1. pc têrus.








Kata kunci/keywords: arti trus, makna trus, definisi trus, tegese trus, tegesipun trus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.