tuba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tuba Aksara Jawa: ꦠꦸꦧ krama/ngoko

  1. jênu;








Kata kunci/keywords: arti tuba, makna tuba, definisi tuba, tegese tuba, tegesipun tubaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org