tuba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tuba Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu) (ba) krama/ngoko

  1. jênu;







Kata kunci/keywords: arti tuba, makna tuba, definisi tuba, tegese tuba, tegesipun tuba

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.